Partneriteti

[smartslider3 slider=2]

Partneriteti
IRSH ofron partneritetin e saj në zhvillimin e projekteve të ndryshme kryesisht në këto fusha: juridike dhe të drejtat e njeriut, social ekonomike dhe mbrojtja e të drejtave të grave, edukimin në zhvillimin e informacionit të pavarur dhe të lirë si dhe në art-kulturë dhe sport.

Qëllimi
Qëllimi ynë në të ardhmen do të shtrijë edhe më shumë marrëdhëniet dhe bashkëpunimet me organizata të huaja dhe lokale, Institucione të ndryshme për të përmbushur sa më mirë misionin tonë.

Partnerët