Kontrata Sociale

karta_problemeve_rinore

Youth Card Problems

Ne të rinjtë e qytetit të Shkodrës nën moton “Rinia Guxon” kemi diskutuar në lidhje me problemet që na shqetësojnë të cilat duhet të kenë vëmendjen e çdo ekipi qeverisës.
Me dëshirën për tu mos u përdorur nga politika por që ta përdorim NE politikën për zgjidhjen e problemeve tona nëpërmjet debateve konstruktive përcaktuam prioritetet tona për të cilat kërkohet vëmendja e juaj që ti përfshini në programet dhe alternativat qeverisëse për zgjedhjet e pushtetit lokal të cilat janë si mëposhtë:

Lexo me shume >>


kontrate_sociale

Kontrata Sociale

Organizata ne kuader te projektit "Perballja e Ofertave Politike/POP 2015 - Kontrata Sociale", mbeshtetur nga Olof Palme Center Shqiperi, nepermjet kontributit financiar te Qeverise Suedeze, ka organizuar ne Shkoder, nje seri aktivitetesh me te rinj per te identifikuar dhe perzgjedhur nevojat dhe prioritetet me fokus rinine te cilat synon t'ia adresoje Kandidates me qellim perfshirjen e tyre ne politikat, planet dhe buxhetet vendore dhe plotesimin e tyre gjate mandatit perkates ne qeverisjen vendore, nese Kandidatja do te jete fituese ne Zgjedhjet Vendore 2015.

Lexo me shume >>